marija-rikic-logo

Kontakt za Porucivanje SEO i Izrade Web Sajta

Ako vam je potreban SEO popuniti PDF formular za SEO optimizaciju web sajta. Ako vam je potreban web sajt ili internet prodavnica, popuniti formular za izradu web sajta.

SEO Optimizacija Web Sajta

PDF formular za SEO Optimizaciju Web Sajta.

Izrada Web Sajta i Internet Prodavnice

PDF formular za Izradu Web Sajta i Internet Prodavnice.

Dodatne Usluge

Dodatne usluge za HTML5 web sajt, Wordpress web sajt i Woocommerce internet prodavnicu.

Za Porucivanje SEO

U ovom formularu naci cete sta je inicijalni SEO, kako se placa i zasto je bitno da imate ovu vrstu SEO-a. Potrebno je da znate da opisete Vasu delatnost i da imate kljucne reci Vaseg preduzeca. Ako ne znate tip web sajta, ja cu proceniti po adresi web sajta.

Za Porucivanje Izrade Web Sajta

U ovom pdf formularu naci cete pitanja kao sto su: koji paket zelite? Da li vam je potreban nov web sajt ili redizajn? Da li imate registrovan domen i hosting? Koja funkcionalnost Vam je potrebna na web sajtu ili web prodavnici? Da li imate sav pripremljen materijal? Da li imate boje za Vas web sajt ili internet prodavnicu? Koliko stranica zelite? Kada zelite da web sajt ili internet prodavnicu budu gotovi?

Za Dodatne Usluge

U ovom dokumentu saznacete: da li postoji razlika u ceni obrade fotografije za web sajt i web prodavnicu? Koliko kosta dodavanje novih proizvoda u internet prodavnicu nakon zavrsetka iste? Koji su dodaci za HTML5 web sajt, a koji za Wordpress?

Kontakt Info Marija Rikic

address 11000 Beograd, Srbija


email marija011r [majmun] gmail [tacka] com

radno-vreme Radno vreme: Pon - Sub = 17-21h

Bell 212 of Serbian MUP

Image by Boris Dimitrov via Wikimedia Commons.
This image is neither created nor endorsed by Boris Dimitrov in any way. Boris Dimitrov do not endorse me and/or my use of the work in any way.

bell-212-of-serbian-mup